Comença el Tourmalet!

Imatge

La majoria de nosaltres coneixem el Tourmalet com una de les pujades mítiques en les etapes estiuenques del Tour de França. A partir d’aquí, el nom d’aquesta muntanya també s’ha usat per referir-se quan tenim pel davant un repte majúscul. Per exemple, recordo alguns anys a la Lliga de futbol on el calendari havia disposat que els equips jugaven de manera seguida contra el Barça, el Madrid i algun altre equip dels que llavors eren punters (València, Deportivo, o algun d’aquests…). Els entrenadors d’aquests equips que jugaven contra els “grans” repetien que havien d’afrontar el seu particular Tourmalet.

I és a partir d’aquest significat que dic que avui comença el Tourmalet. No, no m’he passat al ciclisme ni tampoc m’he plantejat (encara) pujar el Tourmalet corrent, però sí que a partir d’avui comença un Tourmalet que durarà les quatre properes setmanes i que ens dirà com podrem afrontar l’objectiu final, que no és cap altre que…

 Imatge

Aquest Diumenge començarem a Granollers a la Mitja Marató de la ciutat. No m’espanta la distància (ja estic fent entrenaments amb distàncies iguals o superiors a aquests 21kms) però fa temps que no ho faig amb dorsal. No sé, sincerament, quin ritme portar, quin temps faré i quines referències puc tenir. Sortosament, em servirà per recollir tota aquesta informació i aplicar-la al cap de dues setmanes, on tornarem a córrer una nova Mitja Marató, aquest cop la de Barcelona. Entremig, entrenaments de recuperació, tirades llargues, i tots els entrenaments necessaris per afrontar amb garanties aquestes curses sense deixar de pensar en el que encara ha de venir.

Just una setmana després de la Mitja de Barcelona, ens anem a Badalona a posar-nos realment a prova. Els 30kms de la Maratest ens diran com estem afrontant i assimilant tots aquests mesos. En poc més de 20 dies, dues Mitjes Maratons i una cursa de 30 kilòmetres i tots els entrenaments complementaris.

Desconec, a partir de la Maratest, quin entrenament hauré de seguir les setmanes prèvies a la Marató. La Raquel, com ha fet fins ara, m’ajustarà el pla més adient. Suposo que encara tocarà patir però també sé que haurem de baixar algunes intensitats per no arribar passats! En tot cas, a partir d’avui, que aprofito per descansar dels 26 kilòmetres d’ahir, comencem el Tourmalet!

Això ja son paraules majors!!!

Som-hi!

Imatge

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s