Escafoides

Doncs avui afegim una nova paraula en tota aquesta aventura.

ESCAFOIDES!

La mala notícia és que el pitjor diagnòstic pren forma. Hi ha fractura òssea al peu. No és una tendinitis. No és una simple sobrecàrrega. Sembla ser que tinc la “lesió dels corredors”, “fractura d’estrés” o com es digui. L’especialista ha necessitat tres minuts en apretar al lloc que m’ha fet cridar de dolor.

Tampoc ara és moment de lamentar-se haver passat per tres metges diferents i que no ho hagin sabut veure i que això m’hagi fet perdre tant temps. Però certa ràbia, no ho nego, sí que en fa!

La bona notícia és, precisament, que tenim diagnòstic! Després de dos mesos fent recuperació casolana i patint altres esdeveniments, tenim un punt de partida.

La bona notícia és que en els propers dies faré una ressonància magnètica per conéixer millor l’abast de la lesió i, ara sí, poder fer un tractament i una recuperació com cal.

La bona notícia és que sí que puc nedar, i en el nou gimnàs la piscina és molt xula, amb la qual cosa farem un entrenament diferent mentrestant.

La bona notícia és que que sabem on som. Sabem on volem anar. I sabrem, en breu, com hem d’anar-hi.

No és només el que som. És també què volem ser. No és només on estem. És també on volem anar. No és només com estem. És com volem estar. No és només l’ara. És també el demà. I qui diu demà, diu el mes que ve.

No necessito estar mort per veure una llum al final del túnel, i això, després de dos mesos i mig, és una bona notícia. Molt

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s