In crescendo

Crecimiento personal

 

Si fa dos dies parlava dels aprenentatges d’aquests darrers mesos, avui ja podem començaar a parlar de consolidació i creixement d’aquests aprenentatges.

Traduït al tema que ocupa aquest blog, vindria a dir que la ferida ja s’està consolidant, que cada cop les molèsties són menors i les possibilitats que el peu m’ofereix cada cop s’amplien més.

Avui, en dues tandes, i compaginant-ho amb exercicis musculars (tant al tronc superior com a les cames) i compaginant-ho amb mitja horeta de bicicleta en ritme ascendent, he corregut prop de 4 kilòmetres. El ritme, si és que a aquestes alçades importa, és encara baix (5:40 de promig) però ja he arribat a fer alguns metres, segons deia la cinta, per sota dels 5 min / km.

Falta resistència. Falta encara esvaïr totes les molèsties i tots els dubtes i pors que encara tinc quan començo a córrer. Falta seguretat. Falten moltes coses, però el got ja no està buit del tot. Ja l’estem omplint.

Com deia fa temps, no es tracta de si està mig buit o mig ple. Tant és, ara mateix. Ara només em dedico a acabar-lo d’omplir.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s