Passos endavant i enrere…

aloe_tratamiento esguince

Demà farà exactament 6 mesos de la lesió al peu. En aquests mesos hem passat per varis episodis que sembla que estiguin arribant a la part final.

Durant els primers tres mesos vaig fer un tractament conservador tota vegada que se’m va diagnosticar una tendinitis. En tant que veia que no s’acabava de curar, vaig mirar un especialista que em va confirmar un pitjor diagnòstic: Fractura als escafoides, que també generava una petita capsulitis al dit gros del peu (això últim sembla una tonteria però és molt molest i de difícil tractament).

A partir d’aquell moment, vaig començar un tractament més acurat, amb fases de magnetoteràpia, calor extrema, petits exercicis per reforçar la musculatura, etc que només es podien combinar amb la natació com a pràctica esportiva.

A partir del mes de Juliol ja vaig poder fer algunes sessions de bicicleta i, fins i tot, petites sèries de córrer a la cinta, fins arribar a córrer uns 15 minuts sense excessives dificultats.

En un exercici a principis d’Agost vaig notar una punxadeta al turmell. En un principi semblava fruit de la mala colocació del peu, i unes agulles d’acupuntura van permetre que el dolor disminuís…

Aquesta setmana passada vaig notar com gran part del dolor de la lesió anava fugint del peu. Fins i tot vaig notar molt directament el moment on el peu semblava despertar-se i el dolor que tenia marxava de cop (era com si tingués el peu ple de sang pujant i baixant – suposo que algun líquid hi havia) i de cop desapareixia.  Era la conseqüència d’estar dues setmanes d’autèntic repòs, sense fer bicicleta, descansant, fent petits exercicis a casa i aplicant gel a les zones de dolor.

Avui, sembla que el dolor del peu ja gairebé ha marxat, fins i tot, després d’escalfar a la bicicleta, ahir vaig poder córrer, ja sense molèsties, un parell de kilòmetres a un ritme inferior als 5 min/km, fet que em va animar molt. Ja en fred, notava que la molèstia al turmell seguia..

Avui m’he mirat el turmell i tafanejant per la xarxa, veig que tinc un esguinç fase 1 al turmell. Sembla ser, però , que la recuperació no és tant dificultosa i ja hi estic posant solució.

El dit i l’empeine, que és el que m’ha torturat durant 6 mesos, ja semblen oblidats. Ara, però… nova pedra al camí! Sort que ja ens hem armat de paciència i que Dilluns torno al meu fisioterapeuta… Esperem poder-lo curar bé ( tractament RICE, en diuen) i potser al Setembre, quan semblava que no arribaria, ja podré tornar a fer allò que m’agrada!

Anem fent passos endavant. Aquest esguinç és un petit pas enrere… tot sigui per fer-les corrent en breu!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s