Postureo

Suposo que per necessitat d’acceptació social, o per necessitat de poder explicar allò que no entenem, les etiquetes i les categories ens ajuden a generar generalitats (perdó la renunància) que ho fan molt més fàcil.

Molta de la gent que surt a córrer agrada de dir-se a sí mateix “corredor”. Si és més tontolaba (m’encanta aquesta paraula, i jo m’hi incloc) es diu a sí mateix “runner”.

D’aquests, ( i d’aquestes), molts acostumen a forçar-se conductes que els ajudin a confirmar que realment compleixen els requisits per autoanomenar-se “runners”. Digues-li tatuar-se alguna llegenda referent al fet de córrer, digues-li piular els resultats de les seves curses, digues-li obrir un blog de córrer, digues-li estar atent al llançament d’aquella vamba que és tant important que compri, digues-li fer-se selfies després d’un entrenament o d’una cursa…

D’això se’n diu postureo.

Però n’hi ha una que no havia escrit. I quelcom molt freqüent en el postureo és, no només preparar la roba d’una cursa la nit abans, sinó ordenar-ho de manera xula per fer-hi una foto i dir que estem preparats per la batalla.

No seria avui el primer cop que aquest blog té una entrada amb una imatge similar a aquesta. I sí, demà tinc una cursa. I sí, demà m’aixecaré molt d’hora en Diumenge per anar a córrer. Feia 11 mesos que no ho feia.

Disfrutaré el trajecte en moto pel carrer Aragó mirant les altres motos on qui les condueix porta vambes amb xip grocs molt raros. Disfrutaré l’escalfament. Disfrutaré els 10kms de la Cursa. Espero disfrutar més que patir. Però mentrestant, avui el que toca és POSTUREO.

Ready… let’s…. GO!

20150117_190435

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s