Pluja?

A partir de la paraula “pluja” o la seva traducció a l’anglès “rain” podem trobar cançons i pel·lícules legendàries. Algunes prou conegudes i d’altres més oblidables.

Una gran balada d’aquell artista que es deia Prince, que després es deia “l’artista abans conegut com Prince” i que ara no sé molt bé com es diu és “Purple Rain”. També hi ha la cançó que no sé de quin artista era (i que ara no buscaré) que deia allò de “Raindrops keep falling on my head”.

En l’altre extrem pel que fa a la seva qualitat, per exemple, trobem “Lluvia cae” d’Enrique Iglesias. No sé si diu molt de mi que sàpiga de l’existència d’aquesta cançó…

Pel que fa a pel·lícules, títols com “Rain Man” venen ràpidament a la nostra memòria. Però sobretot, ens vindria al cap aquella cançó, que a l’hora era pel·lícula, de fa molts anys… “Singing in the Rain”.

descarga

Doncs bé! El proper dia 15 de Maig anuncien pluges. S’anuncia un temperatura molt agradable per córrer, molt més agradable que la de l’any passat, i petites gotes de pluja barrejades amb clarianes de Sol.

Imagen1Imagen2

Suposo que hi haurà qui ho celebrarà i tot el contrari. No sé, en general, fins a quin punt això afecta a les grans marques dels atletes professionals.

Si realment son quatre gotes esporàdiques de tant en tant, ja us ho dic que jo ho prefereixo. De fet, m’he alegrat molt de veure aquesta previsió. No m’agraden les altes temperatures. En això, soc més Rominger que Indurain. No ens vindrà de nou!

pluja

RUNNING UNDER THE RAIN!!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s