Avui va d’escenaris

Alguns politòlegs usen la paraula “escenaris” com les diferents possibilitats que es poden donar en el context polític. Per exemple, sentim o llegim expressions com “en un escenari de no-acord” “en un escenari de pactes”, etc. De fet, també a la vida, considero important que hom es pugui imaginar tots els escenaris possibles abans de prendre decisions importants. I quan parlo d’escenaris possibles, em refereixo a escenaris desitjats, no desitjats, probables, improbables, etc.

Si li preguntem a un actor què li ve al cap amb la paraula “escenari” ens parlarà d’un teatre, del calor del seu públic, de que l’escenari és el seu lloc de treball, el lloc on se sent més viu o dels olors de la fusta i les cortines.

A nivell més quotidià, podem usar l’expressió com a sinònim de “situació”. I potser no seria una acepció molt diferent a la que usen els politòlegs. (Nota: Politòlegs son aquells que mai saben dir què passarà en el futur però que saben explicar molt bé el perquè d’allò que ja ha passat. Alguns, els bons, provoquen que passin coses)

Potser la descripció més genèrica que se m’acut de la paraula seria “lloc on passen coses“, admetent que és una descipció vaga i que no exclou altres conceptes que es puguin definir igual. Assumeixo, doncs, aquesta incorrecta descripció com a vàlida…

Com que no vull encetar un debat sobre escenaris polítics, ja que no soc politòleg (però sí, a l’igual que el 100% de nosaltres, soc polític – fins i tot ho ets tu que no te’n consideres) sí que puc parlar de llocs on passen coses.

El meu darrer article començava amb noms, paraules i algunes idees aparentment sense relació entre sí. La primera paraula (obviant els noms propis) era Natura.

La natura va ser l’escenari on vaig practicar què s’ha de fer en el cas que hagi de pujar-ne a un. I sí, va ser un lloc on hi van passar coses.

Curiosament, feia temps que pensava que un cop assolida la Marató seria bon moment de canviar d’escenari, i compaginar l’asfalt amb d’altres medis.

Si vaig disfrutar com un boig aprenent en plena natura, actuant en plena natura, sentint en plena natura… per què no córrer en plena natura??

Trail running.. here we go!

trail

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s