En companyia mola més

Molts gurús diuen que hem de fer les coses per nosaltres mateixos. Que no cal esperar algú per fer allò que volem fer. Que si som taronges senceres, que si la força està en un mateix, que si la persona que ens ha de canviar la vida està a l’altra banda del mirall, etc.

I hi estic d’acord.

És per això que moltes de les meves aficions les practico en solitari. Córrer, anar al cinema, ara la BTT, etc. Potser hem portat als extrems aquesta voluntat individualista, però així és com ha anat. M’agrada pensar que no haig d’esperar ningú per fer allò que vull fer, i que sigui més important allò que vull fer que no tant trobar algú amb qui fer qualsevol cosa.

Però com passa amb les monedes, la vida també té dues cares, i si no podem compartir allò que fem, a la llarga perd potència. Som sers socials, i qualsevol objectiu que es vulgui assolir acostuma a ser més realitzable en tant que ho fem amb companyia d’altres.

Hem de fer les coses per nosaltres mateixos, és cert. I podem fer moltes coses per nosaltres mateixos, però moltes de les coses que podem o volem fer, en companyia molen més!

descarga

Ja sóc soci!!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s