Mitjans de transport privats i calçats…

Potser responent a la pregunta de com ens desplacem podrem arribar a la petita conclusió que no hi ha una sola manera que ens defineixi.

En funció del lloc on anem, en funció de quin temps volem usar per arribar-hi, podem triar un o altre mitjà de transport. Hi ha qui usa la bicicleta, o el transport públic, o el caminar, o el cotxe de manera preferent i som molts qui els utilitzem tots en funció del moment i la situació.

El mateix podria passar amb el calçat que utilitzem.

Podríem pensar que algú que utilitza aquest calçat la major part del temps és un excutiu agressiu. Un “pijo” sense valors. Però podria ser que avui portés aquestes sabates i que ahir, per exemple portés unes xancletes a la platja. abassihawaianas

Aquesta mateixa persona, a l’hora de fer desplaçaments més llargs, podria pensar en adquirir cotxe i/o moto. I en tant que potser no és tant executiu ni tant agressiu, podria haver optat per la funcionalitat a preu raonable.

 lanitosmotico

Però aquesta persona podria respondre que cap d’aquests calçats, cap d’aquests mitjans de transport el defineix ni el determina. Perquè anar d’un lloc a un altre pel simple fet d’anar-hi no ho considera important.

Sí que ha trobat el calçat i el mitjà de transport que l’omple, que en certa manera el defineix, que el fa disfrutar i el porta allà on ell vol anar. Curiosament, en molts casos pot arribar a la mateixa ubicació que els calçats o mitjans de transport descrits, però el lloc, un cop hi arriba, no és el mateix.

Si s’ha de desplaçar pel seu propi peu, la seva primera opció de calçat ja ha estat triada.nb

Si ha d’anar més lluny, també té un vehicle que no té cap altre motor que les seves pròpies cames

trek

I és que no hi ha cap meta que valgui la pena si no en disfrutes el camí! Ves a saber quin serà el proper transport, el proper vehicle, el proper destí i com hi arribarem!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s