Fi de l’embaràs!

Cordon-umbilical

No crec que sigui dels únics que es plantegen els seus anys no tant com allò que passa entre Gener i Desembre sinó que encara mantenim la referència del curs escolar. L’any és allò que passa entre estiu i estiu (potser perquè les vacances trenquen més que 12 peces de raïm).

A nivell laboral, tot i que els calendaris vagin canviant, s’accepta que fins el dia 1 de Setembre no es pot demanar el 100% de la productivitat habitual ( i entengui’s aquesta productivitat com es vulgui). I, curiosament, aquesta data coincideix en què han passat exactament 9 mesos de l’inici de l’any.

No ens marca tant que l’1 de Gener sigui l’inici de l’any com que l’1 de Setembre sigui l’inici de curs.

Així doncs, queden pocs dies perquè acabi l’embaràs.

Durant aquests nous mesos hem anat gestant diferents vivències que ens faran enfocar aquests mesos que queden de l’any d’una o altra manera. Al mateix temps, hi haurà qui decidirá apuntar-se a una escola d’idiomes, a un gimnàs, a yoga, a un posgrau, etc.

S’acaba l’embaràs, doncs! Moment de tallar certs cordons i començar a decidir de què ens alimentem, on i com busquem aquest aire que necessitem per respirar.

En el cas concret de qui us escriu, moltes idees al cap. A destacar el poder tornar a fer curses, començar en sèrio amb la BTT, fer noves excursions, ioga, teatre i/o doblatge, estudiar, viatjar, classes de cuina i d’altres que vindran pel camí. Suposo que aquest blog anirà explicant com es desenvolupen…..

I sempre atent a respondre a  les propostes dels altres…  Sí, i a més!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s