Inici de curs

COMIENZA-EL-CURSO

Com parlavem fa uns dies, l’embaràs ha acabat! Demà és 1 de Setembre però en tant que avui és dilluns tampoc passarà res si avancem un dia el naixement del curs.

Seria un llarg debat decidir si quan naixem partim de zero o no. No només l’entorn de sortida, la propia gestació de l’embaràs, la genética que ens donen els nostres pares sinó també tota la herencia colectiva que incorporem en tant que som sers humans ens condiciona ja des del primer minut a ser qui acabarem sent.

Per tant, resulta obvi pensar que avui tampoc comencem de zero. I més quan tenim una edat que ens ha permès acumular les experiències, records i il·lusions que ens han fet qui som o qui volem ser.

Tot i així, sí que veig un punt d’inflexió en aquest nou naixement. Portes que es tanquen, finestres que s’obren i camins que marquen la continuació d’un inici anterior.

Més enllà de les petites accions quotidianes que es poden repetir, de vegades és important canviar el marc global en què aquestes es donen, procurant que tinguin certa coherència entre sí de cara a assolir aquest objectiu més global. El “carpe diem” és important, però el tot sempre és molt més que la suma de les parts.

Què es vol fer? A on es vol anar? Important també… amb qui es vol fer aquest trajecte? Amb qui no es vol fer?

Preguntes importants i difícils de respondre, cert. Però que aquest estiu han donat els primers indicatius.

Som-hi!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s