Curs 2015-16: Lliçó 8: Punts de partida

Aquesta imatge que veureu al final de l’article es pot veure, entre molts d’altres llocs (és d’esperar) a una de les sales de funció de “Microteatre Barcelona”. Un lloc que, vegi per endavant, em té bastant enganxat.

Molts cops, en començar una obra, pel·lícula, novela, projecte de vida etc no saps exactament què hi trobaràs. Pots tenir intuicions a partir d’experiències passades, explicades, vistes en d’altres etc.

Penso que la predisposició a que passi una cosa o altra pot determinar bastant el fet que aquesta passi o no passi. No sempre és així, òbviament, però sí que pot influir. I en tant que la predisposició és prèvia i depèn de nosaltres, hi tenim molt a dir.

No confia qui té totes les proves per poder confiar sinó aquell/a que vol confiar. No es pot estimar si no es té la voluntat o predisposició de fer-ho. I és més complicat riure si un predisposa al fracàs.

I és cert, hi ha aspectes de la nostra vida que no controlem. Hi ha fets que escapen del nostre control. No sempre tot succeeixo de la manera que esperem o de manera coherent amb allò que hem predisposat.

Per això, potser no cal ser gaire ambiciosos. Potser només cal esperar que els somriures siguin més freqüents que les cares llargues. Només cal esperar que les abraçades superin les discusions. Que els “t’estimo” s’escoltin més que els “deixa’m en pau”.

I tot això, de vegades, ho pots demanar a casa teva com a punt de partida. De tu depèn que un cop entrin, el mal humor es quedi fora.

Jo ja faré perquè això sigui així, però per qui vulgui acostar-se’m, que faci cas a la catifa!

estora

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s