Aficions

No és tant extrany que aquells o aquelles que tenen una afició puguin arribar a ser monotemàtics en aquesta. I si no seré pas jo qui digui que és dolent tenir una afició, un s’hi pot acabar obsessionant. I si no hi ha obsessió, sí que hi ha la opció que aquesta afició pugui impedir que se’n generin d’altres.

Un sap molt bé de què parla quan escriu aquestes línies. En el moment d’encetar aquest blog, més enllà de les curses, entrenaments, i tot allò relacionat amb la Marató, no hi havia espai per gairebé res més. Potser es podía compartir amb la música de Bruce Springsteen, que al mateix temps m’impedia descubrir d’altres estils.

I si bé segueixo pensant que córrer és potser allò en que més disfruto, també tinc una bicicleta. I si bé em segueix emocionant escoltar “Thunder Road” també disfruto escoltant grups com Madredeus, Xavier Rudd o Lana del Rey.

I si bé encara crec que el meu estat d’abstracció mental necessari per l’equilibri l’aconsegueixo a un ritme alt de pulsacions, ara també faig classes de ioga.

Aficions que es complementen, aficions contraposades entre sí que  donen equilibri. I ve-t’ho aquí que potser la gràcia està en que son més d’una.

I meravellosos son els moments on es poden unir diferents aficions en un sola situació. Gaudir de diferents elements en un mateix moment, disfrutant al mateix temps de desitjos tant diferents.

Disfruto la lectura. Disfruto l’esport. Disfruto del constant aprenentatge i creixement personal.

I encara que no cregui en religions ni reencarnacions,  no deixa de ser gratificant que un angelet, el teu angelet, et sorprengui i et segueixi oferint noves maneres de trobar l’equilibri

Sembla que el mes que ve podré unir tres aficions en una.

llave

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s