El maratonià que va deixar de fer maratons

Si fossin fidels al sentit original del blog, aquest hauria de tancar. Pensat i creat per posar lletra i música a tot el que envolta una Marató, el ja maratonià deixa de fer Maratons.

Deixaria enrere cançons que han acompanyat entrenaments, taules de ritmes, resultats en curses prèvies i, sense haver-ho previst en un inici, sessions de recuperació i visites al metge. Fins i tot deixariem enrere la crònica d’una cursa que va ser escrita un any després del que estava previst.

Sortosament, el blog va anar prenent la seva pròpia vida i un cop assolit el repte, el ventall de temes s’ha ampliat

A pocs dies d’acabar l’any, tot indica que el peu ja pot tornar a assimilar entrenaments cada cop més intensos. El cos, i gràcies també al ioga, està desenvolupant una força i elasticitat que abans no tenia, i la combinació dels dos factors ens motiva a pensar en propers objectius pel 2016.

Una opció seria preparar una nova Marató, però l’autor reconeix certa preocupació. I no només per les possibles (segons el metge probables) conseqüències físiques que se’n derivin després , sinó pel sacrifici i esforç que implica abans.

L’altra opció és tornar al punt de partida. És a dir, disfrutar practicant la meva afició i tornar als nivells de llavors. 47min als 10k i 1h46 en Mitja Marató.

Un cop tornem a aquest punt inicial, no anirem a buscar una nova Marató. Perquè en Joan ja no se’n va de Marató. En Joan deixa de fer maratons….

En Joan farà trail

TrailRUn

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s