El proper 21 de Desembre…

El proper dilluns 21 de Desembre, com passa cada any, serà el dia més curt. El dia on la llum trigarà més a aparéixer i on amb més pressa marxarà. Per tant, és el dia a partir del qual començarem a tenir més llum.

També és el dia que marca l’inici de l’hivern. Si bé ja fa dies que notem el fred a les cames i el nostre marc mental ens parla més d’hivern que de tardor, oficialment aquest cap de setmana ha de venir l’època de fred real. Les fulles dels arbres ja han caigut, els carrers ja fa dies que estan il·luminats i els aparells calefactors, estufes, etc ja porten dies funcionant. Però l’hivern com a tal l’estrenarem el proper Dilluns.

El proper 21 de Desembre tot sembla indicar que tindrem, no un ni dos, sinó quatre guanyadors a unes Eleccions Generals. Potser aquell matí encara no tindrem totes les claus per saber qui serà el proper President del Govern de l’Estat però sí que sabrem que, en major o menor mesura, hi haurà un canvi a la situació actual. Veurem quin serà el seu abast.

El proper Dilluns començarà també la darrera setmana de negociacions, pressions en totes direccions per tal de saber si a Catalunya seguirem amb el mateix president que fins ara o no. Les tertúlies aniran plenes sobre què han de fer uns i altres, aquí i allà.

Segurament pels més afortunats el proper 21 de Desembre serà el primer dia de les vacances de Nadal. Estudiants que estaran comptant les hores per plegar, i treballadors-es que aquell matí hauran deixat apagat el despertador per poder passar alguns dies en familia, a la muntanya, o al centre comercial de torn.

D’altres menys afortunats maleïran que a partir del proper Dilluns els serà gairebé impossible seguir amb la búsqueda de feina ja que les empreses estan preocupades en tancar l’any o en estressar-se durant la campanya de Nadal.

El proper 21 de Desembre sabrem si el Barça és novament considerat el millor equip del món a tot arrreu o si es queda amb que el seguim considerant com a tal encara que perdi un torneig a Japó.

Mira si passen tantes coses en un dia tant curt. Serà que el 21 de Desembre és un dia especial!!

images

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s