Una història de pel·lícula

La seva història és la d’algú que viatja al seu passat, on coneix els seus orígens, i al final de la primera part afronta el futur amb millors perspectives.

Posteriorment, se’ns explica com podria haver canviat el nostre present amb un petit canvi en el nostre passat. Irònicament, és una revista de resultats esportius qui provoca aquest canvi.

És pura ciencia ficció, així que tèoricament no hauriem de buscar paralelismes o lliçons per aplicar a la nostra vida quotidiana. De fet, ara sabem del cert que el 2015 no és exactament tal com ell es pensava que seria.. O potser no és tant diferent?

En tant que és difícil trobar lliçons a la vida quotidiana, encara seria estirar massa per trobar-hi relació amb una, dues lesions, amb entrenaments, curses, etc… Però es pot.

Tres entrenaments en cinc dies. Un total de 38kms millorant el ritme cada dia i finalitzant en millor estat a cada moment. Ritmes i distàncies que els darrers dos anys, entre lesió pre-marató al 2014 i lesió post-marató el 2015 gairebé no havia pogut assimilar.

Notar força a les cames i no agulletes ni dolors. No pensar en cremes ni gel pel peu i sí en el proper dia d’entrenament previ descans per evitar recaigudes.

És a dir, podríem dir que hem tornat al passat, sentint el que sentia en els orígens de la meva afició a córrer, havent après lliçons per afrontar els propers entrenaments, les properes curses, amb millors perspectives que fins ara.

Hay alguien ahí, McFly?

nassos

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s