Medicina natural?

Cremes anti-inflamatòries. Sessions al fisioteràpia. Electroestimulació. Magnetoteràpia. Calor directa al múscul. Exercicis de recuperació. Bosses de gel. Peu en una galleda plena d’aigua calenta i una aspirina efervescent. Cintes kinesiològiques. Punxades d’Electròlisi Percutànoa Intratisular altrament anomenada técnica E.P.I.

Totes aquestes solucions han estat provades. Algunes d’elles segueixen formant part del meu dia a dia, i van donant el seu resultat en funció del dia…

Davant d’una lesió, és normal posar-se en mans d’experts per tal que et donguin un diagnòstic i un tractament que faci que puguis tornar ràpidament a la teva activitat. En temes de salut, a més, no importen els diners. Estan per això! Tot el que faci falta i més!

Però pot passar que les sensacions millorin a partir d’altres activitats. No voldria defensar d’altres solucions com a excolents d’aquestes descrites però sí com a complementàries…

I és que aquestes tres darreres setmanes les sensacions al peu havien empitjorat després d’una millora molt gran durant els mesos de Novembre i Desembre. I és que aquest matí les sensacions al peu han millorat molt respecte el matí anterior.

Curiosament, les tres darreres setmanes, degut a les Festes Nadalenques, no havia pogut anar a les classes de ioga que faig regularment els Dijous al vesptre. Curiosament, ahir al vespre vaig tornar-hi.

Sense entrar en un estudi científic que expliqui si aquesta correlació implica una relació causa-efecte, les sensacions (sí, subjectives) diuen que el peu millora si hi ha classes de ioga i empitjora si no n’hi ha. Potser és només un tema dels estiraments a la cama durant els exercicis. Potser també hi influeix que els exercicis fan que la postura corporal sigui més sana i, per tant, menys procliu a sobrecàrregues.

Ves a saber…. des de la meva ignorancia, per si de cas, seguirem! Tota ajuda és poca!

yogaandyoga

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s