Past is back… Back to future!!

Darrerament hem viscut dies que, d’una manera figurada, ja havíem viscut abans.

Fa tres mesos era el dia que Marti McFly ens visitava, des del passat (que llavors era el nostre present) al nostre present (que llavors era el nostre futur),

Fa pocs dies també tenia lloc en naixement d’en Roy Batty. Pels qui ara no hi caigueu, en Roy Batty és aquell replicant ros que, poc abans de morir el 2019, protagonitza un dels monòlegs més famosos del cinema a Blade Runner.

Per acabar-ho d’adobar, aquesta setmana en Carlos Sainz s’ha retirat, per avaria mecánica, d’una cursa quan anava liderant la prova. Crec que això seria més propi de Bill Murray a “Atrapado en el tiempo” ja que recordo llegir la mateixa noticia farà cosa de 15 anys.

La última noticia recurrent que he vist ha estat aquest matí al meu lavabo. Deuria ser també per l’època del “ Trátalo de arrancarlo, Carlos” quan la bàscula que hi ha situada al domicili patern va marcar, per penúltim cop, 82kgs estant jo situat sobre d’ella.

I dic penúltim perquè avui, 15 anys després, ha tornat a marcar aquest pes. Durant tot aquests anys, sempre havia marcat un xic més, bastant més, o molt més que això.

Serà que el passat torna. I des d’aquest passat que avui és present… mirem el futur!marmota

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s