Argumentaris

 

descarga

– No aprovar aquests pressupostos és un acte d’irresponsabilitat, partidista i que no suposa cap millora per a la ciutadania. Son, efectivament, una millora als pressupostos actuals, i els emplaço a que no bloquegin aquestes inversions tant necessàries per la gent que ens escolta.

 – Per molt que ens repetixin la trampa que aquests pressupostos son una millora, en el fons amaguen un esbiaix ideològic on es demostra que vostès governen pels seus votants i s’obliden de la resta. No són els pressupostos de la recuperació sinó tot el contrari. Això ens portarà paràlisi i manca d’inversió. Per tant, ens mantindrem ferms en el vot contrari. 

Un i altre paràgraf venen a ser part de l’argumentari que s’ha escoltat els darrers mesos sobre debats pressupostaris a casa nostra. En el primer, qui governa critica que l’oposició pugui impedir l’aprovació del pressupost anual. En el segon, qui és oposició, manifesta les seves reserves i hi vota en contra.

Qui dels dos és responsable? Qui dels dos és qui impedeix avançar? Als interessos de quina idelogia respòn cada argumentari? I en tant que ens agrada simplificar, qui és el bo i qui és el dolent?

Sense entrar a valorar els pressupostos en qüestió, però sí l’argumentari que ens venen, és bo adonar-se que la resposta, o la no-resposta està en el fet que en funció de si és a la Generalitat o l’Ajuntament, un mateix partit, uns mateixos partits, han usat un o altre argument en funció de si governen o no.

Critiquen allà allò que fan aquí i fan allà allò que critiquen aquí.

I s’ho creuen quan ho diuen. I encara pitjor… hi ha qui s’ho creu quan els escolta.

Menys bufanda, i més ideologia

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s