Quan l’insult ens omple la panxa i ens buida l’esperança

  • Aznar és un tio perillós que no sabrà com afrontar els problemes reals del país un cop arribi al poder. Quatre dies, durarà.
  • Bush (fill) és un ignorant. Un sheriff de pacotilla que no té cultura, ni idea de política internacional. Un pobre borratxo de poble cregut que no sap d’economia. Un nen de papà. Quatre díes, durarà.
  • Rajoy no s’entera de res. Només llegeix el Marca i diu quatre frases que algú li ha escrit. Només cal sentir les tonteries que diu. Quatre dies, durarà.
  • Trump té en contra els propis republicans. És un masclista, racista, xenòfob, sense cultura que ha portat a fallida totes les empreses que ha tocat. És impossible que guanyi.

És més, els votants, tots els votants, però tots eh, sense excepció, que voten o han votat aquestes opcions son uns racistes ignorants que no representen la majoria de població. Gent manipulada, inculta, que es deixa emportar per missatges simples sense anar més enllà. De fet, no saben ni què estan votant, i el temps s’encarregarà de demostrar-ho. Perquè, a més, ells son minoría.

Nosaltres, que som alternativa a tot això, som gent que mira pel progrés, que elaborem el nostre vot a partir de raonaments ideològics, econòmics, socials molt més elaborats, molt més eficaços, molt més cultes. Perquè, a més, nosaltres som majoria.

I amb aquests resums, sentint-nos superiors moralment a aquells a qui diem combatre, ens anem a dormir amb la panxa contenta pensant què afortunat és el món de tenir-nos. Perquè nosaltres sabem com s’han de fer les coses.

I ens despertem i ens adonem que Aznar va guanyar i va durar 8 anys. Que Bush va guanyar i va durar 8 anys. Que Rajoy va guanyar i ja va pel camí del sisè. O, avui, de nou, ens despertem amb la noticia de la victoria de Trump.

Però això no ens farà reaccionar. Ens tornarem a mirar el melic i quan anem a dormir, encantats d’haver-nos conegut, ho reduirem a com de bons som i com de dolents són. Direm que la majoria s’ha equivocat, que no sap què vota. I recordarem quan pensavem

Le Pen és un bluf. França és la cuna d’Europa, mai acceptarà un President racista d’extrema dreta. A França son prou inteligents per no creure’s aquests missatges tant simples que diu. Durarà quatre dies. Només s’aguantarà per aquest home i ningú li farà el relleu, molt menys ho podrà fer la seva familia. Mai guanyarà….

Segur?

descarga

Deixa un comentari